You are hereStenbagt fladbrød med spelt / Svar på kommentar

Svar på kommentar


Stenbagt fladbrød med spelt

Print siden

Resumé

Portioner
stk
Prep time1 1⁄2 timer
KategoriBrød Bålmad Bagværk
Foto: 

Beskrivelse

nemt og sjot at have børnene med ved bålet

Ingredienser

25gGær
2dlyoghurt naturel
1tskSalt
1tskSukker
1 Æg
100gspeltmel (groft)
250ghvedemel
2spsksesamfrø (til drys)

Instruktioner

Sten:
Find 4 store sten.
Rengør dem og læg dem i bålet når der tændes op.
Efter ca. 30 til 60 minutter er stenene varme nok og tages ud af bålet med en skovl.

Dej:
Gæren opløses i yoghurten
Tilsæt salt, sukker og æg
Rør speltmel i
Ælt hvedemel i
Dejen skal hæve i en time og herefter formes 4 flade boller
Drys med sesamfrø

Brødene lægges på de varme sten og vendes ofte i starten.
bag til de er gyldne.

Noter

VÆLG IKKE FLINTESTEN!

Svar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Yderligere information om formateringsmuligheder