You are hereTjen penge på dine opskrifter

Tjen penge på dine opskrifter


By Mette - Posted on 30 april 2010

Print siden

Ved at oprette en adsense konto kan du tjene penge på dine opskrifter her på valo.dk/opskrifter.
En adsense konto giver dig adgang til at vise annoncer på hjemmesider.

Du opretter en adsense konto her:
https://www.google.com/adsense

Da adsense er et værktøj til at indsætte annoncer på hjemmesider kræves det fra adsense af du har en hjemmeside. Hvis du ikke har det klikker du ind på http://www.blogger.com og opretter en blog.
Opret dit første blogindlæg (du behøver blot at oprtte det ene, men hvem ved måske bliver det starten på din kariere som madskribent så kan du både tjene penge på dine opskrifter på din blog og her på siden).

Nu har du en hjemmeside!

Blogger.com ejes af google, så de godkender ret hurtigt din blog som hjemmeside. Og du har dit Adsense ID i løbet af kort tid.

Når du har oprettet din adsensekonto tilføjer du dit Adsense ID til valo.dk/opskrifter:

Under "min konto" finder du en knap der hedder "Adsense" der kan du indtaste dit Adsense ID.

Hver 2. gang din opskrift vises vil det være din adsense konto der optjener kredit.
Dette kaldes revenue sharing. Man deler altså annonceindtægterne. -og du får 50%

Siden er i øjeblikket i opstartsfasen. Hvis tiltaget bliver populært, vil vi flytte siden til sit eget domæne og evt. begynde at reklamere for siden, så dine opskrifter bliver vist endnu flere gange.

Vi forbeholder os ret til at ændre eller helt fjerne annoncerne og revenue-sharing fra siden, og gør opmærksomme på at vi ikke kan drages til ansvar på evt. fejl og mangler i forbindelse med udbetaling af penge fra google adsense.

Vi håber dog at dette kan blive en succes og at du kan tjene lidt ekstra lommepenge på at dele dine bedste opskrifter med venner og bekendte via http://www.valo.dk/opskrifter

Vær opmærksom på ikke at klikke på annoncer på dine egne opskrifter. Google tager deres annoncører meget seriøst og en hver form for snyd resulterer i udelukkelse fra at benytte adsense frem over. Dette gælder også hvis du klikker på dine venners annoncer, blot for at klikke. så klik kun på annoncer, som du ville have klikket på alligevel, uden at have haft nogen form for økonomisk interesse.

God fornøjelse

0
Din bedømmelse: Ingen